amandasamuelsson

Alla inlägg den 23 augusti 2010

Av Amanda - 23 augusti 2010 20:37

eller nääe, inte riktigt men nästan. snart kanske.


Jag sitter och är halvt död, när man ännu inte fått in någon dyngs rytm kan det vara lite svårt att komma upp, hålla sig vaken och hela det köret. Men det funkar. jag lever :)


Idag i skolan har vi lärt känna varandra, jag har pratat extremt mycket. eller ah, lite mycket som alla andra men.. Nu kan jag denna meningen " jag heter Amanda, jag är 16 94, på fritiden umgås jag mest med pojkvännen eller tränar, jag valde stylist för att jag alltid varit intresserad av kläder, smink och stil. Efter skolan har jag nog som mål att bli någonting inom stylist, som att styla för visningar eller bli make up artist"


Men det är så jävla svårt med alla namn! jag kan nog 2-3-4 :P Men det löser sig. Vi ska nästan bara ha lära känna dagar denna veckan. Utom Fredag. Då är det schema som gäller. Men vilka scheman? :o Skolan är så ny att vi delar lokalerna med byggarbetare. Kul. :)


Åkte och tränade med syster, det va jobbigt, jag va trött och hade tryck i mig för mycket mat innan. Jag va rädd att jag skulle slinta och tappa vikten i huvudet. Ja, jag skulle få slinta utav bara helvette om det skulle hända. Men jag hade ju min "veckans lyckofärg" på mig, vilket är Orange. Care ;)


Nu tagga duschen, sen sova gött i min säng. Åh.   

Ovido - Quiz & Flashcards